BUZZED

Skulle ha jobbat idag. 11-18. Vaknade på morgonen, snoozade en stund, när larmet lät igen så tänkte jag att "nej, idag ska jag inte vara dum och ligga kvar så jag får stressa som en galning sen". Satte mig upp och svingade ner benen på golvet. Ställde mig upp och där... wooh... yrsel. Tänkte att "äsch, jag är bara trött som vanligt. Ut i köket och gör frukost så kommer du igång!".

Medan jag gick ut i köket höll jag handen för magen. Den kändes konstig, magen alltså. Öppnade kylen och där... hade det varit en vanlig dag hade jag bara tyckt att det luktade sjukt illa. Typ nån ost eller nått som jag tycker luktar skit. Men idag... illamåendet sköljde över mig.

Kunde tillslut inte stå upp. Trodde jag skulle kräkas. La mig på sängen, i fosterställning. På rygg kunde jag inte ligga... då stod illamåendet upp i halsen. Slutade med att pappa fick ringa och tala om att jag var för dåligt för att komma och jobba. Fick sjukt dåligt samvete eftersom Josefin skulle få jobba själv hela dagen då. Somnade om, mådde illa till och från. Gick upp vid halv ett, då jag bara lyckades hasa mig ut i vardagsrummet, lägga mig i soffan och sega igen.

Resten av dagen har jag varit seg och galet yr. Inte bara lite, utan jag vinglar verkligen som jag vore aspackad när jag går. Lite läskigt sådär. Känns som om synen är sämre än vanligt också.

Kort och gott - ingen bra dag.

Längtar till klockan 9 imorgon. Då öppnar Apoteket.


Kommentarer
Postat av: Johanna

usch låter inte bra, krya på dig! :)

2010-07-22 @ 20:57:29
URL: http://yoshnacool.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

jac&jones tror jag han köpte den på :)

2010-07-22 @ 21:39:36
URL: http://nevnarien.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0