NYCKELN TILL FRIHET

(jag vet att det blir skittrist utan färgglada rubrikerna...)


Dessvärre har min laptop lagt ner helt och hållet och går inte att starta. Vet inte om jag har sagt det innan, men det är i alla fall därför som jag inte gör några rubriker just nu. Är antingen inne på syrrans eller pappas laptop, och dom har inte photoshop. Jag har heller ingen lust att sitta vid den stora datorn inne i mitt rum...
Jaja, det löser sig ;)

Har jobbat idag med, vilket jag gör nästan varje dag, haha. Idag (och igår) gick det bra, mycket bättre än i förrgår i alla fall. Det kändes typ som den längsta dagen i hela mitt liv, på fullt allvar! Men igår stod det rätt stil i butiken, så jag började städa och damma som en galning inne i affären. Haha, det fick tiden att gå!

Idag var det lite mer folk, och jag lär mig mer och mer och blir mer självständig för varje dag, så det är skoj :) Dessutom fick vi lite nya saker levererade. Nya uggs, lite picknickkorgar och andra grejer, så idag har jag och syster skyltat om i ett av skyltfönstrena. Första gången jag var med och gjorde det :)

Nu är jag hemma med mamma och pappa (och min älskade voffsing som jag saknade apmycket när dom var ute på landet <333 ). Snart ska mamma smälta choklad så vi kan fixa chokladdoppade jordgubbar - smask! Sedan blir det en film som tydligen ska vara sjukt bra. Nyckeln till frihet heter den och bland annat Morgan Freeman är med i den. Det blir en skön fredagkväll med andra ord :) Imorgon jobbar jag igen, men på helgerna har vi bara öppet till 16 - sweet!

Ne, nu har jag babblat för mycket - see yah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0