TANNINGTIME

Idag var det bara ut i solen och schteeeeka! För typ två dagar sen fick jag hem två böcker jag beställde från adlibris (fick presentkort där i studentpresent!), och igår läste jag ut den ena av de två böckerna... idag läste jag mer än hälften av den andra, haha! Men det var så fruktansvärt skönt att bara ligga där i solen i bikini och sola! :)
Igårkväll drog jag med mig Tossen in till stan för att spana in Foot Lockers rea. Med mig hem fick jag med mig ett par Pastry sneakers :D:D:D:D ska kirra bilder på dom sen!
Tove fick även med sig en väldig massa lila saker hem, bland annat ett par lilla skosnören, haha! Viktiga grejer det asså ;)

På kvällen ville vi leka mera, så vi drog hem till Malineeen som äntligen hade kommit hem igen efter att ha varit på Sandhamn några dagar. Vi tre och även Maddie som kom och överraskade oss (vi visste inte vart hon hade tagit vägen, haha), chillade galet. Glodde på lite grejer som dök upp på teven, pratade om mer och mindre viktiga saker. Tove vart ninja och brottade ner Malin, och sen ägde jag och Tossen laptopen större delen av kvällen. Trotts att det inte hände så mycket så tycker jag det var jättemysigt :)
På natten tassade jag och Tovy ner i källaren och lekte källarbarn nu igen, hihi, men vi gillare liksom :D
Kom hem nån gång idag på förmiddagen och sen låg jag som sagt bara och solade. Sköna daaagar!!!
(både bilderna är från när jag var hemma hos Malin för några veckor sen och schtekte i hennes trädgård och lekte med våra nya objektiv!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0