I LOVE YOU

Bild från någon vecka sen, när jag Gusti och Malin var hemma hos Cash och kollade film!
Vet inte varför... men jag gillade bilden på de här två sätten...

VARNING

...FÖR DEPP-BILD.



THE DREAM

Usch, den här kvällen blev inte så bra. Kanske redan har märkts i och för sig...
Skulle helst av allt bara vilja försvinna bort ett tag... skulle inte banga på att vara hon på bilden nedan.

Kan vara en av de bästa bilderna jag sett... vet inte exakt vaför. Älskar den bara helt enkelt.
Fotograf: Mario Sierra (länk)

DET FÅR INTE....

Nejnejnejnej... det får inte bli såhär igen. Jag vill inte må såhär igen.
Jag vill inte vara deppig och känna mig dålig igen.
Får hoppas att det försvinner under natten, att det bara är tillfälligt liksom.

ME LIKE, ME WANT

Gaaaah, varför måste den enda bikini jag vill ha vara så dyr!?
Nästan 400 per del -.-


ÖNSKELISTA

Bara någon vecka kvar tills jag blir ett år äldre. Felle gav förslag om att jag skulle lägga ut min önskelista här i bloggen så folk kunde kika lite. Här är den (tog med allt, trotts att jag inte riktigt tror att jag kommer få körlektioner betalade av kompisar, haha ;) och lite så...)

* Britney Spears Fantasy parfym
* En resa
* Pengar
* Dödskallering (silvrig) från Glitter( Glimmer?) i Täby (ligger i en skål framme på disken)
* Schampoo + UVskydd till håret från frisersalong
* Roxy/Quiksilverryggsäck, Röd med vita stora blommor (pappa vet. den jag funderade på till gurra)
* Presentkort på Hollywood
* Pastry Glam Pie Summer fruits (skor, storlek 39)
* Upp till bevis (spel) Andra kul spel är också nice!!
* Presentkort på örhängen på något ställe (typ på Accessorize, Glitter eller liknande)
* Filmer
* Körtkortsgrejer (körlektioner, teoriprov, halkkörning osv)
* Roliga nagellack i tuffa färger (typ glada neonfärger, inte rosa dock... corall (lite mer orange än rosa) är dock okej!)
* Grönt färgspräckligt linne på Gina tricot (Felle vet!) storlek... typ medium kanske? EHE
* Blå LA-trucker-keps på Carlings (Tove och Malin vet)

Kommer inte riktigt på något mer än så :S Önskar mig faktiskt inga kameragrejor... är rätt nöjd på den fronten atm.

POOLKALAS

Idag var det upp i hyffsad tid, ner till tåget, på tåget och in till TC med Tossen och Felle. Köpa födelsedagspresent och sedan vidare till Cash SOM FYLLER ÅR IDAAAAG :D:D:D:D Grattis till henne liksom!
Väl där var vi (gänget hade nu utökats till fyra pers, Robin hookade liksom!) helt döda eftersom vi virrade bort oss lite i värmen xD Så direkt när vi kom fram var det på med badkläder och kasta sig ner i en 26 grader varm pool! Hur härligt som helst och helt perfekt temp om ni passar mig :D

Hängde och solade, lyssnade på musik, åt och umgicks med folk som var där och firade Cash. Supermysigt och tiden flög iväg :O Efter en supergod kladdkaka (mwihihihi) var det dags att ta sig hem igen.

Direkt när jag kom hem säger syrran att det blir hyrd film nere hos Farmor, så det var bara på med skorna igen och traska ner till henne. Synd att filmen typ var dålig fast den hade fått skitbra betyg av typ allt och alla :S

Nu sitter jag här. Ska upp klockan 7 imorgon... kul.
Får la hoppas att nått bra händer under resten av dagen så den tidiga morgonen kompenseras liksom.

"Jättesammanhängande", "välskrivet" och "roligt" inlägg... men ack så informativt!

Vet inte när jag kommer igång med fotande och så igen... det kommer väl när det kommer liksom.

LATMASKEN

Dessvärre är jag alldeles för lat för att kirra bilder och färgglada rubriker, MEN jag uppdaterar åtminstone :D

Idag fick jag en glad överraskning på jobbet, Tessuw kom ingåendes i affären :D Iiiih, har inte träffat korwen sen studenten ju!! Var jättekul att hinna småprata lite. Hann gå med henne en liten kortis i solen vid vattnet också, mysigt :)

En annan kul sak som hände på jobbet idag var att två japaner handlade inne i affären, och när jag tog betalt utan kvinnan så höll mannen upp en kamera och frågade om det var "okey, picture?" haha, såklart sa jag att det var okej, turister måste ju få fota! :) Så jag blev fotad av en japan xD Ännu sötare var att när betalningen va klar så sa jag "have a nice day!" som jag säger till alla kunder (fast på svensk till svenska såklart, haha) så blev dom jätteglada och typ bokade ^^ Så söta!

Nu är jag ledig ända till på fredag! Schönt :) Den lediga veckan börjar med ett poolparty imorrn för att fira ett födelsedagsbarn! :D

KULT PÅ RESTAURANGEN

hihihihihihi xD

FANTA OCH ROSÉ

Hemma från landet igen (efter att ha varit där en vecka). Har dessutom jobbat idag, så är heeelt slut.
Ska göra en kladdkaka och bara dega ett tag nu, skriver mer sen!

Kommer nog alltid tänka på midsommar 2010 när jag hör den här låten (blivande sommarpåga?), trotts att den firades med familj, släkt och vänner på landet ;)



THE REAL WORLD


Har som sagt jobbat idag. Upp och ta tåget 5 i 10 imorse. Skönt nog börjar jag inte alltför tidigt och slutar inte heller alltför sent :) Idag var det dock rätt så lite folk i butiken, men det berodde ju säkert delvis på att det var det stora bröllopet idag.

Imorgon börjar jag jobba klockan 12, så borde kanske gå och lägga mig nu istället för att sitta här. Har varit ensam hemma hela kvällen. Så har bara legat i soffan och glott på filmer som varit på tv. Kul att se Liar liar med Jim Carry igen :) Den är söt! Nu kom syster nyss hem, så antar att jag faktiskt ska lägga mig snart så jag kommer upp imorgon bitti.

Lite småtråkig uppdatering men jaa.... alltid något liksom :) Ska titta lite mer på "The real world" på MTV nu, haha.

AMERICANO

Ska sätta igång att städa rummet nu. Det är verkligen STÖK-IGT just nu... så det är behövligt. Imorgon är det jobbajobbajobba som gäller... 11-16, inte så länge, men ändå. Hoppas det inte är bra väder bara, vill inte missa massa sol!
Idag blixtrade och åskade det som satan ett tag på eftermiddagen. Tände ljus, tog med mig sista Harry Potterboken (som jag håller på att läsa om at the moment) och kröp upp under en filt i soffan och läste. Jag och syrran satt där i en varsin soffa. Lyssnade på åskan och bara mös. Love it!


TANNINGTIME

Idag var det bara ut i solen och schteeeeka! För typ två dagar sen fick jag hem två böcker jag beställde från adlibris (fick presentkort där i studentpresent!), och igår läste jag ut den ena av de två böckerna... idag läste jag mer än hälften av den andra, haha! Men det var så fruktansvärt skönt att bara ligga där i solen i bikini och sola! :)
Igårkväll drog jag med mig Tossen in till stan för att spana in Foot Lockers rea. Med mig hem fick jag med mig ett par Pastry sneakers :D:D:D:D ska kirra bilder på dom sen!
Tove fick även med sig en väldig massa lila saker hem, bland annat ett par lilla skosnören, haha! Viktiga grejer det asså ;)

På kvällen ville vi leka mera, så vi drog hem till Malineeen som äntligen hade kommit hem igen efter att ha varit på Sandhamn några dagar. Vi tre och även Maddie som kom och överraskade oss (vi visste inte vart hon hade tagit vägen, haha), chillade galet. Glodde på lite grejer som dök upp på teven, pratade om mer och mindre viktiga saker. Tove vart ninja och brottade ner Malin, och sen ägde jag och Tossen laptopen större delen av kvällen. Trotts att det inte hände så mycket så tycker jag det var jättemysigt :)
På natten tassade jag och Tovy ner i källaren och lekte källarbarn nu igen, hihi, men vi gillare liksom :D
Kom hem nån gång idag på förmiddagen och sen låg jag som sagt bara och solade. Sköna daaagar!!!
(både bilderna är från när jag var hemma hos Malin för några veckor sen och schtekte i hennes trädgård och lekte med våra nya objektiv!)

DRÖMUTSEENDET

Skulle jag få välja att byta utseende med någon, skulle jag utan tvekan välja att byta med Emma Watson. Ni vet, Hermione i Harry Potterfilmerna?
Dessutom är inte hennes bror Alex direkt ful han heller, ehe ;)
Riktigt lika är dom faktiskt, tycker jag :)

SOMMARLISTA



Idag har jag ö-v-n-i-n-g-s-k-ö-r-t, mycket! Till landet, till kusinerna och hem. Nice! Britta fyllde ju 17 igår, så idag var vi där och fikade och firade :) (eftersom jag och syrran jobbade igår).
Har så ofantligt tråkigt just nu, så jag kopierade den här listan!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Fårö! Älskade, älskade Fårö (en ö norr om Gotland), där har man i princip "vuxit upp". Föddes till och med där (eller familjen va på semster där och fick åka rally ner till Visby lasarett, haha!). Ne, men ärligt... inge Fårö - ingen bra sommar!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Oj, en heldag på stranden eller vid poolen. Med mysigt sällskap, bra musik, härligt väder, stekande sol, varmt i vattnet, gott att äta, bra bok och härligt sällskap! Sen allmänt kvällsmys i olika former!

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Grillade champinoner är gott! Just nu är jag varken sugen på kött eller korv så det är svårt att svara, haha. 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Jobba, jobba, jobba! Studentsommaren ju! Försöka umgås och ha så kul som möjligt med mina fina vänner! Vill hinna ta körkort också... sen blir det såklart Fårö också ;) Och landet... hoppas på nån resa i slutet av sommaren, men det får vi allt se hur det blir med det!

5. Dina bästa sommarfärger?
- Alltid blått <3 Sen är vitt och maaaassa glada färger fräsigt också! :D

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
- Måste erkänna att alltgför många svenska gnäller på vädret, hur det än är!
Annars vet jag faktiskt inte riktigt... alla har väl sina sätt att njuta av sommaren? Midsommar och skärgården är dock jävligt typiskt sverige xD

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Huuum... har alltid älskat sommaren, känner mig alltid exta fri då och har en härlig inställning om att "allt är möjligt". Men jag måste nog säga att alla somrar på Fårö är dom bästa :) 

8. Havet, sjön eller poolen?
- Hehe... poolen helst (i och med vattenskräck...) annars är havet fräsigt... vid nån strand där man ser botten ^^

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
EHE, nutellaglass, jordgubbssorbet eller mjukglass med blandströssel! 

10. Vart går din drömsemester?
- Hum, Australien är ett mål, och USA, men just nu längtar jag grymt mycket tillbaka till Italien där vi var förra året. Blev kär i det landet!! Annars är Fårö/Gotland alltid ett sommar-res-mål ;)

PASTRY + HAMMOND


Kom hem från jobbet för några timmar sen. Har jobbat hela dagen och är nu helt slut. Ont i kroppen och huvuvärk... mjo, så kan det gå när det är invigning och därav massa folk i butiken!

Mamma är just nu nere och hyr en film (ja, idag igen). Ska bli skönt att bara lägga sig tillrätt och glo på film. Vila huvudet lite... sen ska jag sova! ...kanske.

Skulle inte bangat på att åka in till stan imorgon och köpa mig ett par Pastry sneakers... behöver nya skor dessutom... och dom är ju inte lite balla!! Dessutom är det rea, men har jag några pengar? NOPE! Ovanligt...


Bilder från: thisnext.com och nitrolicious.com

Däremot "köpte" (inte betalat än) jag en nya hoodie idag. Nomnom, såg den direkt på morgonen på jobbet och nu är den min... minminmin <3 Älskar den redan. Den är inte bara snygg utan också helt galet mysig. Hehe, en herr-hoodie vart det såklart ;)




Bilder från:
nelly.com

EN RÄCKER INTE




En dator har liksom inte räckt idag ;P (vet att bliden är lite oskarp)

Till en början var det fejan, bloggkoll och msn på stora datorn och körkortsteori på laptopen.
Nu är det dock film på den stora och fejan, bloggkoll och msn på laptopen ;) haha!

Blir nog att jag håller mig hemma ikväll... har varit iväg rätt mycket dom senaste kvällarna/nätterna, så tror det blir att ta det lugnt, glo lite mer på film och sova tidigt. Ska jobba hela Lördagen, från morgon till kväll, så kanske är smart att vända tillbaka dygnet nu direkt tämkte jag.

ATSIL

Tove var cool och ahde gjort en kul lista, så jag blev sugen på att göra den också! Döpte dock inlägget till lista fast baklänges, så det inte skulle alltför härmigt liksom!
1. Vad heter du? Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Salt
3. Flicknamn: Sofia
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Sportjournalist
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Strumpor
8. Mat: Soppa 
9. Sak i badrummet: Spegel 
10. Plats/stad: Sydney
11. En orsak att vara sen: SL...
12. Något man skriker: SÄNK!
13. Film: Stick it
14. Något man dricker: Sprrrrit(e)
15. Band: Sugarcult
16. Djur: Sengångare
17. Gatunamn: Solvägen
18. Bil: Saab
19. Sång: She's a freak - Infinite mass
20. Aktivitet med mer än en deltagare : Sällskapsspel

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar


Ne... nu ska jag titta på barnfilm - Kejsarens nya stil <3

TACOOOKVÄÄÄÄLL





Här om dagen när jag var och schtekte hemma hos Malin så sprang vi runt och sa "Tacoookvääääl påååå Lördaaaag!" om och om igen, så... för Simpan (som skapat detta uttryck) tog vi en bild på tacosavdelningen på Sabis xD Hahaha, lite kul att ställa kameran i typ smör/ost-disken. Folk kollade lite ;P hahaha!
Men vi har ju heller aldrig påstått att vi är normala heller! ;)

HOS MALIN NU IGEN

Nihihihi, sitter i Nosevillage hemma hos Malin (ja, jag har "sovit" här nu igen ;P haha)
Cash bodde i feeeta huset som man blev en aaaaning avis på!! Nybygd, stort och ljust - lovely!

Vi (det vill säga jag, Malin Gusti och Cash själv såklart!) tittade på filmen I love you Philip Morris,
som var mycket bättre än vad jag väntat mig! Sedan hann vi även småtitta lite på Grind, innan det var dags för mig, Malin och Gusti att dra hem igen. Gusti orkade inte gå hem, och jag sket i att ta bussen hem i rätt tid, så vi skulle leka källarbarn hos Malin. Dock kom vi aldrig ner i källaren, utan istället har vi hållt oss vakna :P Till en början gosade jag ner mig i Malins säng och lyssnade på Gusti och Malin närdom disskuterade olika filmer och grejer vid datorn, sen vart det ombytta roller, och här har jag nu suttit (vid datorn) i mer än en timme. Samtidigt ligger dom andra i sängen och twittrar och grejer, fast nu snusar dom båda ikapp - hihi :)

Nej, nu är klockan halv 6... ska tvätta och smörja tatueringen och sen är det dags att knata till bussen och ta sig hem!

PIZZATIME


Mamma och syrran är iväg på nått springgrej, eller... syrran och nåra andra ska springa och mamma och några andra ska vara med och fika... typ xD Så, det jag skulle komma fram till, detta betyder att jag och pappa är själva hemma och kommer behöva kirra middag själva. Det finns liksom en självklarthet i mitt liv (känns det som), och det är att


det är i alla fall så det känns, och jag... jag klagar inte ;) I love it!

Sååå, nu ska jag snart ner och hämta vårqa bestälda pizzor på pizzerian, och senare ikväll drar jag nog iväg och glor film med bland annat den här cheyen!


(jag känner att den här bilden passade som bäst i och med pizza/snabbmatstemat på det här inlägget!)

Hihi, bild snodd från Malinen typ :)

AT THE BUSSTOP

Hihi, imorse när vi väntade på bussen så tog jag upp lilla fishie och tog lite bilder... kanske ska döpa objektivet till Nemo?
När jag satt där var planen att jag skulle skynda mig hem, fixa lunch och sen dra iväg och träffa lite klasskompisar och chilla på nån äng och spela kubb eller brännboll, men detta blev inte av. Det roliga är att först skulle vi ha setts och spela brännboll, men vi vart för få, så vi skulle spela kubb, men ingen orkade släpa med ett kubbspel, så vi skulle bara chill tillsammans. Dagen innan det var planen Grönan, men sen vart det bytt till dagskryssning, sen parkhäng dårå. När jag var påväg hem ändrades dock planerna IGEN. Istället skulle vi ha filmkväll på kvällen, men precis som vanligt återstod frågan - var? Så nu vet jag inte om det blir något överhuvudtaget, haha! Hejaheja ;P Jaja, vi får se vad som händer :)

CHILL @ THE BRILL

Igårkväll hade jag så gaaaalet tråkigt. Tillslut langade kusinen frågan om jag ville komma hem till henne, och det ville jag såklart! Dessvärre var bussarna och tågen sämst som vanligt. Jag skulle inte ha vart framme förrns 00.06 -.- Som tur var sa pappa att jag kunde få skjuts dit, och ännu bättre, jag övningskörde! Ville göra det så ofta och mycket som möjligt nu i sommar så det där körkortet kommer nämre!!
Så vi typ 11 så rymde jag alltså hem till min räddare i nöden och där chillade vi - pratade, lyssnade på musik, fick ett lite halvwierd samtal och kollade lite film. Riktigt mysigt trotts att vi inte gjorde så mycket :)


Imorse var det upp i lagom tid så Brillan skulle hinna till skolan (som idag skulle börja halv 2 för hennes del), men när hon väl kom dit var det inga lektioner, haha! Stackarn :(

HEY YALL


Heeey, kom hem från snyggingen på bilden för några timmar sen. Har städat min rum och svarat på mail sen dess. Nice! Just nu sitter jag och redigerar bilder från igår (slaggade hos henne), så snart kommer dom upp!

GÄNGBANG


Igår efter att jag hade varit och tatuerat mig, så gick jag och syster för det först och kirrade 17årspresent till kusinen som fyller år snart :) Efter det drog jag till Tebban och träffade Malinhesten!

Vi gick runt i typ alla affärer och Malin köpte till slut en LILA mössa....
faktiskt! Sedan blev det ju såklart kulglass, hihi! Jag hittade nutellaglaaaass som jag har längtat/letat efter sen vi var i Italien i somras (där fanns det nutella i allt, överallt!!)


Efter att vi hade hängt i tc så drog vi hem var och en för sig. Jag var heeelt slut och la mig och halvsvullade och tittade på film. Dock bestämdes det att vi skulle ha määähns-häng (jag, Tove och Malin = määähnsen), hemma hos Malin, så det var bara att packa ihop massa grejor, springa ner till Ica, möta Tossen och handla svull!
Efter att ha åkt tåg och vandrat i ca 40 min kom vi äntligen hem till Malin. En liten stund efter kom även Gusti! :)

Vi satt och pratade, facerape-ade och glodde film. Mycket trevligt tycker jag :) Vid 3 nångång cyklade Gusti hem och jag och Tove vandrade ner i källaren och lekte källarbarn, hihi!

TATTOOGIIIIRL

 


Hihi, och det var såklart den som gömde sig bakom mitt pekfinger på bilderna i inlägget under ;)
Fick pengar till denna i studentpresent från syster, Jessie och kusinerna Blixt! Tacktacktack :D

VAD KAN DET VAAA

Hihihihi, sitter hemma hos Malineeeen... jag och Tove har lekt källarbarn igen ^^
Igår var vi källarbarn och Gusti här och chillade och tittade på film. DET VAR NICE! (det kommer spåraaa....)

Mwihihihi, jag har nyss varit uppe och tvättat något väääldigt speciellt.... vaaad kan det vara? (vänstra bilden)


JAG ÄLSKAR ER ALLA<3

HEY PUSSSYS <3

Sitter och kollar lite film at the moment, med my hooomies.. (naij det är ju tovis som skriver. sara ligger ju däckad i soffan..) H'r kommer lite pics fooolks!
tove i cool rosa mössa och sarisen är gangstaaah
gangstaaahgustiii  och chipsmalin!

PEARL



Sitter och tittar på Hitta Nemo just nu
(ja, jag tog studenten för några dagar sen, men den är ju så söööööt!!). Har inte sätt den på länge.

Tänker i alla fall bara säga att jag just nu skulle vilja göra en liten tatuering av Pearl nånstans, typ bakom ena örat eller nått! Sååååå söööööt ju!!! Synd att hon/han (?) antar att det är en hon iofs.... är rosa bara... problem!

 



"oooh, you made me ink!"

 


A LITTLE PRINCESS


Har bangat på fyra kul saker ikväll... men jag är verkligen helt galet trött.
Kunde inte sova på hela natten för att jag hostade så mycket, nu igen, så har sovit i princip hela dagen. Visst känner jag mig helt galet tråkig, men så är det ibland.

Ska sätta igång en film nu hade jag tänkt, men den enda filmen jag vill se är borta/ligger uppe på vinden. Så jag bestälde den på dvd istället :D Mwaha!

Som rubriken avslöjar så heter filmen Den lilla prinsessan. Den handlar om en flicka som heter Sara (hihi), som bor på en skola. Hennes pappa är ute i krig och en massa sorgliga saker händer, men hennes drömmar och fantasier håller henne uppe, och sedan börjar en massa magiska saker hända på skolan. Låter kanske jättefjolligt men den är verkligen såå fin! Man inser att det är viktigt att ha drömmar och att våga fantisera ibland.







SURPRISE!!!



Överraskningen som jag hade, som skulle gynna bloggen, var att jag fick ett fisheye objektiv i studentpresent av mamma och pappa :D
IIIIH! Fotosuget är tillbaka!!!

SOMMARHÄNG

Har precis redigerat tre bilder från idag.
Som man kanske förstår av rubriken så har dagen spenderats med Malin (fast där vart det visst Mallin såg jag nu...) (och Sofia och Pelle stundvis) på en filt på Malins gräsmatta. Har varit galet härligt väder, sol och värme hela dagen! Sen var vi faktiskt nyttiga och åt gul vattenmelon som var skiiitgod! Dessvärre var jordgubbarna dåliga, så vi köpte kakor och läsk också (så att vi inte var helt nyttiga skyller vi på jordgubbarna, att dom inte var fräscha liksom!).
Efter en sjukt härlig dag var det dags att dra till TC för att hitta lite studentpresenter till Sophia och Malin (inte min syster eller Malin på bilderna - utan en annan Malin, haha!) som tog studenten idag! :)

När jag skulle hem från Malin (hon på bilderna, ja), så höll jag på att säga "Ses på Måndag", och tänkte att vi ju ses i skolan "efter helgen" men nejnejnej, så fel jag hade. Skolan är ju slut!!! Helt sjukt alltså...
Nu blire film med familjen!

HALLÅ DÄR SMÅ BLÅBÄR


Hallå där igen! eller... här? Eh... ah, whatever!

Nu är jag tillbaka igen, och nu har jag aaaaall tid i världen i typ en månad att blogga :D FÖR IGÅR TOG JAG STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!

Kan verkligen inte fatta att det är över!!! Men försöker att inte grubbla och tänka för mycket kring det, livet rullar på och jag vill inte gräva ner mig för djupt och bli ledsen och tveka. Jag ska leva!

I vilket fall, jag skulle ha lagt upp bilder från diverse grillkvällar, men detta har jag inte orkat göra... så istället ska jag fixa lite bilder från gårdagen (studenten) och sedan med lite bilder från idag, jag har en liten surprise som gynnar bloggen förstår ni ;)

Återkommer alltså strax :D

RSS 2.0