KVÄLLENS BORDE

Egentligen borde jag verkligen ta mig ur datorstolen och gå och stryka kläderna jag ska ha på mig imorrn, och måla naglarna. Men det går inte av någon anledning... vet inte om det är för att jag är nervös inför morgondagen, eller om jag är för trött eller för... lat?
Imorgon är det dags för MÖSSPÅTAGNING!

YEAH


Sitter fortfarande på praktiken, vilket kanske syns på typsnittet?

Har gjort klart krönikan och även förberett frågor till mitt reportage jag ska göra nästa vecka. What to do now?
Lär inte kunna gå hem innan tvåmötet... det lär dom inte gilla. Hum... försökte börja på min sista hemuppgift i journalistisk analys nyss, men det gick inge bra. Need help with that!

Kanske borde försöka skriva lite på min, Malins och Toves årsredovisning i projektarbete? Mjo, är ju lätt att säga men svårt att göra! Förstår knappt vad man ska skriva...

Aja sitter och lyssnar på DMX så länge. Får väl be nån om hjälpmed journalistiska sen när dom är tillbaka. Malin och Tove lär behöva redigera så kommer nog inte få så mycket gjort på årsredovisningen.
Tråkigt inlägg i know, men spicear upp den med en låt!



WHAT THE HELL!?



Fyfan vad arg jag har varit hela morgonen, samtidigt är jag glad.
Det här älskar jag att göra. Att skriva arga krönikor om saker jag tycker är fel.

Imorse under morgonmötet råkade jag lägga märket till en insändare i Metro. Jävlar vad arg jag blev! Direkt efter mötet satte jag mig och skrev ihop en krönika på detta, och jag kan lova att det gick fort!

Har redan läst in min krönika nu, så ska precis börja redigera den nu, sen kanske den hinner sändas redan idag!

Här har ni min krönika!

”Man får naturligtvis klä sig hur man vill. Men blir väldigt konfunderad när man ser unga, vackra söta tjejer gå omkring i dessa säckiga kläder. När man är så ung borde man väl prioritera sitt utseende. Jag lovar att det kommer en tid när man behöver säckiga byxor. Den kultur vi har nu breder ut sig att man inte ska försöka förbättra sitt utseende, nej man ska helt sonika försämra det.”

När jag läste Bo Grapenskogs insändare i Metro den 29e April, trodde jag knappt att jag läst rätt. Är detta verkligen sant? Hur fan kan man publicera något sånt här? Det är bara en hel insändare full av skit! Jag blir verkligen så himla arg, dels för att jag själv är en tjej som inte bara går runt i baggy jeans och stora tröjor utan även i keps och ibland med häng. Men varför skulle jag inte kunna göra det bara för att jag är tjej? Jag kan väl vara precis lika söt för det, inte bara för mitt inre, men även mitt ansikte är väl fan desamma trotts att jag har ”otjejiga” kläder på mig!? Jag trivs i stora kläder, jag känner mig bekväm och blir på så sätt tryggare i mig själv och gladare. Inte bara jag, men även andra som läst insändaren reagerar dessutom på att det är en äldre man som skrivit den. Varför bryr han sig om att vissa tonårstjejer idag väljer att ha på sig stora säckiga kläder, istället för en kort liten kjol och ett sött linne? Det äcklar mig!

Att han dessutom börjar sin insändare med meningen ”Man får naturligtvis klä sig hur man vill”, får hela insändaren att skriva dubbelmoral! Om han nu tycker att man får klä sig hur man vill, varför är det då värt att klaga på och dessutom få skitsnacket publicerat i en tidning!? Det upprör bara folk som mig, som insändaren handlar om. Varför ska inte jag kunna vara som jag är, iklädd dom kläder jag trivs i? Jag skadar inte någon annan, jag är inte otrevlig och dåligt uppfostrad. Jag är glad och trevlig och vet hur man beter sig. Enda sen jag var liten har jag alltid varit en pojkflicka, men visst kan även jag klä upp mig i klänning och klackskor när det är dags för fest eller liknande. Något som dessutom irriterar mig är tanken på att om en tjej blir våldtagen, kan debatter kretsa kring fall hon får skylla sig själv ”för hon hade ju väldigt utmanande kläder på sig”. Jaha, ska vi ha tjejiga kläder, men bara till viss grad? Kan vi inte få en regelbok där det står exakt vad fan vi ska ha på oss då? Det är ju lika bra i och med att det gnäll och fel vad vi än gör och hur vi än klär oss.

Ironiskt nog slutar Bo Grapenskog även sin insändare med stycket ”Jag vet att skönheten kommer inifrån. Men det blir inte sämre av att man påkläder sig vackert. Så släpp loss lite för inte ska vi vara fångar, utan nu är det faktiskt vår.” What the hell!? Han tycker att skönheten kommer inifrån, men skriver en hel text som visar på motsatsen? Och vadå släpp loss lite för inte ska vi vara fångar!? Jag känner mig fången i puttenuttiga små tjejplagg och klänningar, än vad jag gör i mina säckiga, oversizekläder!

Nej, jag tycker det är för det första grymt snyggt när tjejer har killiga, stora kläder. Häng och keps. Och för det andra tycker jag att alla ska skita i vad andra tycker. Klä dig precis som du vill i det du trivs i att ha på dig. Det viktiga är att du är dig själv och beter dig bra, för då har andra, inte ens Bo Grapenskog, någon anledning att klaga!


SCHÖÖN KILLE



Hihihi, schöön kille!

Älskar den här reklamen. Fnissar varje gång den kommer på tv!


GOOD GIRL


Shit vad jag har börjat samla vuxenpoäng på senaste! Känns grymt bra :D
Idag sände jag radio med Felicia. Haha, var rätt flamsiga men det var kul och vi gjorde bara ETT FEL VAR, haha! Men man lär ju av sina misstag ;)

Efter sändningen drog jag till TC för att snacka med nån telefongubbe om mitt abonnemang, måste fan byta... sedan gick jag och systern min runt och uträttade lite ärenden. Slutade med en lunch på donken (hihi, dela på en chokladmuffins är niiice). Väl tillbaka på redaktionen var det inget två-möte så jag kunde dra hem. Håller fortfaranade på att försöka kolla upp vad jag ska göra reportage om, men det går segt. Får springa ut och göra en enkät eller nått imorgon så jag bidrar i alla fall. Vill ju ha bra betyg!

Nu på kvällen har jag lagt middag till mig själv (tänker inte erkänna att jag var tvungen att googla på hur man kokar ris...). Lärde mig att koka broccoli och ris... och steka korn. Duktigt värre - varje dag lär man sig något nytt!

När jag ätit och tittat på Top model sprang jag ner till centrum. Handlade lite åt mamma och hämtade ut lite cash. Nu sitter jag här, ska försöka få titta på Svenska Hollywoodfruar som jag spelade in här om dagen - får se hur det går med den saken...

FREAK

This young girl, she's a freak, she's out clubbin' every night of the weekend!


Idag mådde jag skitilla på morgonen. Det sög. Jävla p-piller... -.-
I vilket fall bet ja ihop och åkte till skolan. Sände radio med Tess vilket var kul. Var programledare idag - imorgon sänder jag med Felicia och då är jag självkörare.

Tess och jag hittade skönaste låten som man inte hört på eeevigheter och vår/sommar-känslorna började bubbla i magen och jag blev glaaad!




Efter skolan sprang jag ner och trök ner bäver-tröjorna som vi tryckte igår, i ryggsäcken. Drog hem. Sov en kortis, sen drog jag och mamma in till stan (nu igen... är där hela tiden känns det som). Fixade en sak med studentklänningen, letade en kavaj. Köpte/fick e annan kavaj. Sen drog vi hem. Har hunnit stryka tröjorna och ska nog sova typ nu... börjar bli trött :)

Åh, på tal om studentklänningen!!! Fattar inte varför folk verkligen måste tjaaata om att jag är smal! När jag provade en klänning idag (samma som jag köpte fast va tvungen att byta de för det var nå knäppt med den vi fick), så upprepade hon som jobbade där att "ja, det blir lätt så med tyget om nån lite större och kraftigare har provat den innan. Sen när nån som du som är smal... väldigt smal, så blir tyget lätt så". Hela tiden "väldigt väldigt smal". Jaaaa, jag är smal, men inte såååååå smal!!!

KOPPS


Gusti: Häst
Jag: Kanin. KANIN DICKEN, KANIN! :D ååååh, nu vill jag se kopps!!!


Ungefär så gick det till.... måste-se-kopps!


Dagen i övrigt har varit bra. Försov mig på morgonen. Foto C, redovisa bildidéer och visa portfoliobilder. Foto B, redovisa salsabilderna med Robin och Felicia. Efter skolan, trycka 5 tishor med Malin och Tove. Sen dra till TC och leta kavaj... letandet fortsätter imorrn!

VILL SOVA

Buhu, här sitter jag och är trött som ett as. Illa mår jag också. Får hoppas att det beror på mensen för jag tänker då fan inte gå och bli sjuk igen!

Har varit "fett aktiv" idag. Var ute och sprang med syrran (första gången efter flera månaders förkylning), vr ju lagom tungt!! Räknar med galen träningsverk alltså! Senare drog jag även ut och cyklade. Måste börja träna nu igen, kan inte gå och vänta på att bli helt frisk längre!

Kanske inte så konstigt att jag är trött eftersom jag sprungit och så (men jag sov ju till 2 idag!!?)... men tror ni jag får sova än eller? Nej skulle inte tro det va. Måste redigera bilder och göra en powerpoint med Robin och Felicia imorrn... ska ju redovisa salsabilderna imorrn :/ Seeeegt!

Aja lika bra att sätta fart på redigeringen så jag får gå och lägga mig!!

STICK IT



Heh, har varit lite dålig på att uppdatera men det är så att jag typ fortfarande är halvsjuk och därför jag trött heeeela tiden!! Sov till klockan 14 idag, trotts att jag gick och la mig innan 23!!! Helt sjukt.

Sitter i alla fall och äter kladdkaka och tittar på min favoritfilm Stick it med syrran. Senare måste jag redigera bilder och sätta ihop en powerpoint med Robin och Felicia. Salsabilderna ska redovisas imorrn nämligen.

Igår var jag och mamma inne i stan och köpte en studentklänning. Är jättenöjd och riktigt lättad över att ha det fixat, en sak mindre att oroa sig över :)

TRÖTT FREDAG

Pappa har nördfredag med några kompisar. Nördfredag = dom träffas, dricker bira, lyssnar på musik (typ Ozzy Osbourne) och spelar/nördar gitarr. Rätt nice att sitta och lyssna, för gymma är dom! Ebba fick vara med och bli spelad på också, och min Tim. Han vann dessutom, blev vald till den skönaste elgitarren :) Min baby!

Har varit duktig och städat trotts jobbig huvudvärk. Sedan fick jag pengar och gick ner och handlade middag, godis, läsk och glass.... och här sitter jag med ett huvud som känns segt och illamående. Kul Fredag -.-

Menmen, ska nog kolla klart på filmen jag började kolla på... eller gå ut med hunden. Mhm, så får det bli!

Min Tim. Gamla bilder!



EBBA

Idag har vi (jag och klassen) varit iväg på Sveriges radio på studiebesök. Var kul och rätt intressant att gå runt och titta och lyssna på guiden. Börjar gilla radio alltmer faktiskt så det var ju nice att det var dit vi åkte :D
Väl hemma hade jag ont i huvudet och var supertrött... la mig och halvsov/tittade på 21. Den är fan bra asså!

Nyss blev pappas gitarr klar. Han har byggt en elgitarr och har hållt på med det ganska så länge nu, så kul att den äntligen är färdig :) Ebba Röd heter den, eftersom den är röd ^^ haha.
En gammal bild som jag redan har postat i gamla bloggen. Men det här är ju en ny blogg, så det är ju faktiskt okej!

KLAD CHEY



Hihihi, min radio-lärare sitter och fnissar/skrattar åt min Solsidan-recension :D Mwihihihi!
Ojsan... nu har Georgii tydligen huggit Gusti med kniv. DET VARE VÄRSTA! :O

Nu är jag klar för idag.
Ska bege mig till TC för att köpa lite t-shirtar till projektarbetet, och leta efter ett vitt headband. Fick lite tips på var dom kunde finnas av kusinen :) Sen ska jag hem och övningsköra mamma till mormor!

SÄMST


Det måste vara ett skämt att det snöar ute!?
En av mina lärare här på praktiken kom nyss in och sa det... cryyyy!

Sitter åtminstone och har lite kul här på redaktionen. Sitter och klipper ihop min Solsidan-recension så sitter och tittar på lite klipp. Dör åt det här, hahaha. Ove Sundberg <3



Sändningen gick bra för mig och Tess. Jag var avslappnad och hade kul. Ska sända imorgon igen, fast bara en timme. Sedan bär det av på studiebesök på Sveriges Radio. Nice! Eller nej vänta!!!! Kom på att jag inte alls kan sända imorgon!!! :O Näää.... kommer inte sända förrns den 27e då :( Och då ska jag inte ens vara programledare... wellwell.

TIRED

Shiiiit, nu känner jag av tröttheten som jag trodde att jag skulle känna idag under dagen.
Skivan igår var jättekul :) Är superglad att Malin följde med mig, och hallå - hur grymma var vi inte på att ha klackskor!? VI DANSADE TILL OCH MED!
När vi skulle hem går vi på kullersten (fortfarande i klackskor) genom Gamla Stan. Kommer upp på perrongen i tunnelbanan... tuben vi skulle emd skulle tydligen gåååå... 05.06!!!!! AMEN GREAT!
Tur som vi hade har jag ju en veeeldigt snel hezt till pappa som kom och hämtade oss :) <3
Dagen idag har varit schöön. Dock var jag en aning slapp på praktiken, men jag fixade ljudklipp från Solsidan, och spelade in min speakertext. Imorgon ska den klippas ihop och finfixas lite, sen är den klar att sändas :) Imorgon ska jag även sända radio med Tess. Ska vara programledare imorgon igen. Ska bli kul :) Fast jag är liiiite orolig för min röst. Har haft ont i halsen (och upp i öronen) hela kvällen nu... är lite hes dessutom :S Aja, får hoppas att jag vaknar MED röst imorrn ^^ haha!
Aja, det var allt för nu. Lilla jag ska nu hoppa in i duschen och sen äääntligen krypa ner i sängen och sova gott. Natti!


Hihi, stämningslåt som även den kommer spelas på vårt flak. I alla fall om jag, Malin och Robin får bestämma (och det får vi, HEH)!

GRILL


Nuuuu har jag fått lite bilder från Robin! :) Alla bilderna är hans, men jag har satt ihop det yyyytterst fina collaget ;D

Som sagt var det grillchill hos Maddie i Lördags och jag tycker det vart riktigt lyckat. Visserligen var det lite kallt ute fortfarande, men vi åt ute och sen senare blev det lite fest/krök. Kul att fler lite oväntade dök upp senare :)



Nu ska jag börja göra mig i ordning. Studentskiva med rocktema som gäller ikväll!

LIARLIAR


... PANTS ON FIRE!

Jag ljög för er! Två gånger dessutom :O Shame on me... För det första gick jag inte ut och satte mig i solen igen efter förra inlägget. Det var för kallt och molnigt så jag gick ut på en promenad istället. Jag älskar verkligen att bara vara ute och gå omkring och lyssna på musik. Så skönt och avslappnande!

När jag var ute och gick hände två dåliga saker. En av dom var dessutom riktigt sjuk!
1 - jag gick på en trottoar och mot mig kom en man i typ 30-årsåldern. Jag hade inte sett att han hade sett mig utan gick och kollade på honom och väntade på att han skulle titta upp, se mig och gå och sidan (hade ingen av oss vejt så hade vi gått in i varandra). Han hade tydligen redan sett mig och tyckte att jag skulle veja, men det gjorde jag inte. Precis innan vi möter varandra spärrar han upp ögonen, gör nån kontsig min och säger "hur ska du ha det!?". Jag gick bara åt sidan och gick vidare. Fattar inte varför folk ska vara så jävla sura och bittra hela tiden. Folk som han förstöra bara andra människor bra dagar. Idiot! Istället för att bara skratta åt det och säga "hoppsan!". Dumma människa...

2 - Jag satt som sagt ute och solade ett tag nu på eftermiddagen. När jag var ute och gick kom det små droppar, men framför mig typ några meter fram var det sol. Tänkte att det bara regnade yttepytte. Tänk för att det började SNÖA! Bara några få små snöflingor, men ändå! Och snömolnet förföljde mig verkligen!!! Helt sjukt.

Det andra jag ljög om var att jag skulle skriva om min Lördag och lägga upp bilder idag. Dessvärre blir detta inte av. Har dels inte tid eller ork att skriva om hela dagen och Robin är inte inne på msn så kan inte få några bilder :/

Men det inlägget kommer, i swear!

SOLA


Hihi, är som sagt "ledig" idag. Eller har "eget arbete" på båda fotolektionerna. Gick upp halv 1 och satte mig vid datorn. Pratade med Malinen och hon skulle sola... så jag kände värsta pressen och gjorde samma sak :D Fast just nu är det skuggigt och kallt. Dumma moln!

Satte mig innanför dörren en stund (har på dvdn på radio så jag ska höra ut... åh, vår/sommar-känsla <33) och när jag satt inne så kom en låt som jag verkligen har kommit att älska på senaste tiden. Här är den!



En sjävklarhet på flaket tycker jag ;)

Nej, nu ska jag ut i solen igen (som äntligen tittat fram bakom jätte-super-stora-dumma-molnet!)

FEMTI ÖRE

Gick upp och åkte hem från Maddie klockan halv 7 imorse. Har sovit och degat på soffan, men hela gårdagen och kvällen var lyckad så jag är inte bitter! Syrran och jag drog runt 7 ner till Ica och skulle köpa jordgubbar, men dom var slut så det vart naturgodis, läsk och en glass istället. Väl hemma hyrde vi en film gratis via internet (nått syrran hade fått i nån tidning). Jag, Malin och mamma valde att se Fame. Den var bra :)
Juste, angående rubriken. Idag när jag var ute och gick hittade jag en femtioöring. Kom att tänka på en sak som jag tyckte var lite fin, som mamma berättade för ett tag sen. När hon va mindre och berättade för sin pappa (min morfar) att hon hade hittat en krona eller så, svarade han alltid att det var början på en miljon. Och när jag gick vidare och tänkte på detta kom jag på att det faktiskt är väldigt sant. Allting har ju en början right?

Nu ska jag ut med hunden. Är "ledig" imorgon vilket är suuuperskönt! Ska ladda upp inför studentskivan som jag ska iväg på på kvällen. Skriver om min härliga Lördag (och har förhoppnignsvis fått tag på lite bilder då!) imorgon.

REDO

Im ready! Har kommit hem från stan, handlat middag och duschat. Ska bara sminka mig och packa ner lite saker så drar jag iväg på grillchill-kväll med lite klasskompisar och andra :) Skitmysigt!
Allt jag ville ha fanns i staaan :D Nåja, jag hittade inget vitt headband som jag ville ha... men ett blått :D Det vita ska jag leta vidare efter.
Såhär ser jag ut ikväll!
Headbandet är nytt för idag! Tishan också. Skankhoodien köpte jag för ett tag sen, men den gick sönder så hämtade ut en ny idag :) Brillorna köptes till studentskivan! Man ser en liten glimt av ett av de nya nagellacken också, det illgröna (som är lite gul-grönt!). Färgglad chey idag asså :D
Herregud vad jag blir snygg på bild, verkligen!! haha eller inte ;) Nej, nu hinner jag inte sitta här och blogga, är sen som vanligt :P haha!

MAGONT

Skit också. Åt så mycket chokladdoppade jordgubbar att jag nu sitter här med magont. Rätt åt mig nästan! Men fyyy vad gott det var ;) Klart värt det.
Borde gå och sova nu faktiskt, har suttit här och häckat alltför länge nu. Imorrn ska jag ju som sagt upp och in till stan med kusinen (som är snääääll och åker med mig!!). Kan ju inte sova alltför länge då ju ;) Dessvärre sov jag från dess att jag kom hem (halv 4 ungefär) tills middagen... får se hur bra det går att somna! :/ Men jag vart verkligen suuupertrött helt plötsligt, så när jag kom hem orkade jag inte ens äta mellis eller gå ut med hunden (som tur var gjorde snälla mamma det!), jag barala mig på soffan och slocknade totalt.
Men som sagt, nu ska jag sova. En bild på mig och kusinen får ni också :) Från underbaraste Visby i somras, our second home <3



Love you no matter what, hoppas du vet det! :)

MUMS


Ooooh, mamma kom nyss in med ett fat chokladdoppade jordgubbar nyss :D Som Robin beskrev det "Vardagslyx rätt ner i kistan!", haha! Riktigt gott var det, dålig som jag är har jag ju aldrig smakat det innan.

Imorgon bär det av in till stan med kusinen. Ska kasta mig in och prova två tishor som jag jagar och kolla efter en till sak. På kvällen bär det sen av på årets första grillkväll. Väldans härlig dag som väntar imorgon alltså! :)

PRAKTIKEN


Sitter uppe på redaktionen just nu. Gick jättebra att sända radio. Jag var den som skötte datorn och jinglarna och sånt, och programledare medan Felicia var självkörare. Fungerade jättebra så vi ska sända igen tillsammans den 27e, fast då ska vi byta roller :) Redan nästa Onsdag ska jag dock sända tillsammans med Tess och då är jag programledare igen.

Har ganska tråkigt... vart helt blixttrött för ett tag sen och tappade till och med mobilen när jag satt och smsade, haha! Har skrivit klart min recension om Solsidan, väntar på att Agneta ska prata klart i telefon så hon kan läsa igenom den. Förhoppningsvis är det bra nog så att jag kan åka hem. Ska lägga mig och titta på sista avsnittet av Solsidan på Tv4PLAY eftersom jag missade det när jag var magsjuk i Idre :(

Så himla skönt med fredag för övrigt!! Hade hoppats på att få åka in till stan och prova lite grejer, men ingen kunde följa med så jag antar att det får bli imorrn (om jag och mamma nu åker in)... Surt :/ Menmen!

En skön låt från melodifestivalen. Tycker det är sån skön takt i den. Den är liksom... chill. Cool. Ah... ni fattar nog.


FREASHING


Har precis duschat. Rakat benen och dessutom peelat mig med en kräm som luktade såååå gott!! Har tagit bort gamla genomskinliga nagellacket, och nu ska ett av dom nya (det illgröna) på. Sweet! :)

Allt som allt har det varit en vädligt bra dag. Hade mysigt med Malinen och Tompie (och Pelle!) :)
Bara för att vi är bäst så får ni en gryyymt snygg bild på oss, snygg-trion! ;) <3



Strax ska jag sova, så det blir sista inlägget för idag! Nattinatti :)

HOME

Haha eeeeh... azzzåååå... jag och Malin brukar liksom hälsa på vandra på det här sättet (se åvan)

Sitter hemma nu. Kollar på Sveriges fulaste hem och väntar på att House (<333) (det var inge House... blir Lyxfällan istället) ska börja. Efter det ska jag duscha och fixa naglarna, köpte två nya fräsiga nagellack idag så något av dom ska provas :)

Imorgon ska jag och Felicia sända radio. Ska bli kul, men är lite nervös över att jag ska hosta eftersom det är jag som är programledare :S Menmen, det ska nog gå bra!

Måste lägga in en tråkig bloglovin-kod-grej så jag kan "ta över bloggen" på bloglovin. Har suttit och strulat med det nu ett tag och äntligen börjar det arta sig!

Följ min blogg med bloglovin

PELLE


Sitter nu hemma hos Malin. Har varit i TC och shoppat lite, höhö! Sen blev det en sväng in på Sabis där jag bland annat köpte en apelsin (jätteviktigt!!). Snart ska vi kolla fiiiilm :)


Jag och Pelleeee


Mwihihi


gang!!


Filmen vi ska se :)


Mackaaa med leverpastej och gurka, smask!! :D

UGGIS


Glömde ju att skriva om att jag har på mig mina otroooooligt fräsiga, illagröna uggs idag! :D



Fint va? Tog bilden imorse (fast då hade jag typ inte hunnit ta på mig byxorna, hihi)

MORRN

Vaknade för en halvtimme sen. Har nu ätit frukost och gjort mig i ordning och strax bär det av ner mot tåget och praktiken. Ska idag skriva en recension om Solsidan hade jag tänkt. Har radiopraktik nu, så får se om jag kommer kunna spela in recensionen eller inte. Har inte den bästa rösten nu i ch med förkylningen, haha!
Efter skolan blir det som sagt hem till Malin med henne och Tom. Det ska bli så myyysigt att bara mysa med dom och kolla film. Skriver kanske mera ikväll eller kanske på praktiken om det är tråkigt, haha ;)

ÖVNINGSKÖRA

Idag har jag varit fett duktig hela dagen! Började med en duktig frukost, sen gick jag ut med hunden. Kom hem och kollade om vi hade vad som behövdes till en kladdkaka (oväntat va?), det hade vi icke så jag gick ner till centrum och handlade, MED EGNA PENGAR!!! Sen gick jag hem och bakade. Efter det satt jag några timmar och njööööt i den underbara solen med syrran och Jessie. Läste tidningar, kollade på när dom gav sig själva manikyr och pedikyr och sen.... ojojojoj, jag slog nog duktighetsrekord! Jag, som har telefonskräck, ringde och kollade om sommarjobb!!!!


Där trodde ni att det duktiga tog slut va? NEJ, det gjorde det inte! Jag ringde (!!!!) och beställde pizza till mig och pappa, sen övningskörde jag (där av den otrolig fina rubriken!). Gick riktigt bra trotts att det var första gången på jättelänge som jag körde. Är till och med nöjd själv :) Jag körde till och med in i biltvätten!

Imorgon blir det praktik, sen ska jag, Tomsie och Malin hem till Mallanbrallan och chilla och kolla film. Ska bli supermysigt!

SARUS

 


Kan ju börja med lite basic grejer för att presentera mig! Sara är mitt namn och jag är hela ARTON jordsnurr gammal. Rätt coolt att man har överlevt så länge egentligen (snart kommer väl dom grå hårstråna och det höga blodtrycket smygandes, måste hålla koll)!

Ja, vem är då jag? Jag är hon som oftast är glad och sprallig, annars ganska trött. Jag är hon som äter kladdkaka nästan jämt, älskar humor av nästan alla slag, dansar till Barbie girl i smyg och går ut och springer på nätterna. Jag är hon som älskar programmet House, skrattar högt utan anledning ibland och avgudar Maria Montazami. Jag är hon som kallas för monzter eller Sid, är hon som rapar högt, har en D70 systemkamera som heter Mårten, är hon som alltid glömmer att fälla ner toalocket och har telefonskräck. Jag är jag, Sara.


Nu vet ni lite mer om mig! Här bloggar jag om allt möjligt. Ibland kommer det upp mer eller mindre seriösa bilder, ibland låtar och filmklipp. En hel del "idag har jag..." inlägg lär det nog bli. För guess what? Den här bloggen handlar om mig, och jag är knappast någon Kenza eller Blondinbella som kommer ta mig till bloggtoppen. Denna blogg är till för mig och alla som vill läsa om allt möjligt i mitt liv! Enjoy :)


FÖRSTA

Här ska jag börja blogga på nytt.
Har bloggat rätt mycket förut, men tröttnade för nån vecka sen. Dock tycker jag att det är så himla kul att blogga, bara skriva av mig lite då och då om allt och ingenting...
och jag känner att det är dags för något nytt och fräscht!
Det är helt enkelt dags för en ny start.
Vår ute och bara några veckor kvar till studenten - bättre kan det ju inte bli!
(Namnet är tillägnat Mamma Anita, mwihihi!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0